Intrebari frecvente

Care sunt pasii alaturi de voi pentru infiintarea unei firme?

In primul rand ne suni pentru a stabili o intalnire!

In functie de lucrarea dorita, iti vom comunica actele pe care va trebui sa le aduci, si suma de bani necesara pentru taxele aferente Registrului Comertului.

Noi iti vom constitui si depune dosarul firmei.

Onorariul nostru il vei plati la final.


Ce obiect de activitate sa aleg?

Obiectul principal de activitate trebuie sa vizeze activitatea pe care vrei sa o intreprinzi. In Actul Constitutiv al societatii, vor fi oricum incluse fara costuri suplimentare cat mai multe obiecte de activitate cod CAEN care nu necesita autorizari speciale, astfel incat sa poti dezvolta afaceri noi fara a mai fi necesare interventii si taxe suplimentare la Registrul Comertului.


Unde ne intalnim?

Rapiditatea si costurile reduse se obtin prin eficienta, asa ca ne putem intalni direct la sediul Registrului Comertului. Ne putem intalni si la sediul tau fara a fi percepute costuri suplimentare.


Ce se intampla cu sediul social?

Dupa cum probabil stii deja, imobilele care au chiar si partial destinatie economica se incadreaza intr-un regim de impozitare majorat. Functie de situatie, vom incerca sa gasim o solutie favorabila sau dupa caz, sa stabilim sediul social la cabinetul unui avocat colaborator.


Cat dureaza?

Pentru infiintari, 3 zile lucratoare. Lucrarile mai complexe pot dura mai mult.


Ce alte costuri mai sunt?

Niciun alt cost fata de ce ti-am spus de la inceput.


Cum platesc?

Taxele percepute de Registrul Comertului le platesti in avans iar onorariul nostru la predarea lucrarii. 


Doar in Bucuresti?

Nu! Pentru sedii din Judetul Ilfov, preturile pentru serviciile prestate sunt ca si pentru cele din Bucuresti. Pentru sedii din alte judete, se mai adauga costurile legate de transport si eventual cazare.


Dupa ce am firma ma mai puteti ajuta?

Bineinteles! In mod direct sau prin colaboratorii nostri ai acces la contabilitate, autorizari puncte de lucru sau orice alte mentiuni privind Registrul Comertuliu si asistenta juridica prin avocat. Prin intermediul nostru poti externaliza toate activitatile conexe astfel incat tu sa te ocupi mai atent de afacerea ta.


Cum pot afla mai multe?

Suna-ne la 0721925152! Te ajutam cu placere.